Nu de paasviering nadert, begin ik mijn tafel voor Paaszondag te dekken. Een mooi tafellandschap is iets waar ik trots op ben. Ik heb het gevoel dat ik mijn hele strikt en ziel heb gestoken in het hebben van een prachtig paastafellandschap met plaatskaarten, een tafelloper en schattige kleine servetringen. Couverts en paaseieren omringen de tafel met een bloemstuk in het midden van de tafel. Ideeën voor een paastafellandschap kunnen moeilijk zijn omdat u items wilt hebben die u het volgende jaar kunt hergebruiken of op andere manieren voor andere evenementen dan een paasbijeenkomst. Creatieve ideeën stromen en je weet al dat mijn kleurenpalet vol fris wit en pastelkleuren zit voor het paasdiner.

Dit zijn mijn favoriete items waarmee ik ga decoreren voor mijn paastafeldecoraties.

Tafelkleed

Dit Tafelkleed Tuin van Versailles van LoveShackFancy welches mijn eerste keuze voor onze paastafel. Komend voorjaar ben ik op zoek naar mooie ideeën voor mijn ruimte met verse bloemen, dus waarom geen tafelkleed dat daarbij past? Het gaat langs de pastelkleurstelling, omdat het roze is en het raakt het vintage gevoel waar ik van hou. Deze tafelkleden zijn de perfecte manier om elke ruimte aan te kleden! De bijpassende servetten zijn een leuk extraatje!

Servetten

Werper

Heb jij H&M woonartikelen al geprobeerd? Deze kruik komt daar vandaan! Ik hou ervan hoe neutraal het is terwijl het toch een vleugje karakter heeft. Hij staat mooi op tafel en is volledig functioneel.

Schaal

Ik heb graag kleine kommen om hapjes in te serveren, zodat iedereen kan snacken denn ze aankomen. Deze zijn zwei Paar Schuhe dan kommen die op couverts kunnen staan, want die heb ik graag in grotere maten voor gerechten zoals soep of desserts. Toen ik dit zag konijnen komIk kon het niet laten! En de prijs is te goed.

Platen

Dit zijn platen gemaakt van bamboe! Ik hou van opties die duurzamer zijn en het gevoel hebben dat ik de planeet help. Ze zijn niet alleen zo schattig, maar ze zijn perfect voor de hele lente en zomer!

Placemats

Er is iets aan het hebben van placemats die de tafel effektiv compleet maken. Deze zijn een geweldige prijs en ik kan ons helemaal zien dat we ze de hele zomer gebruiken. Ze zijn neutraal genoeg voor elke tafelsetting, maar voelen toch alsof de tafel aangekleed is.

Decor

Kaarsen zijn iets dat ik graag heb op elk tafelkleed dat ik decoreer. Je weet al dat ik wat roze moest pakken! Deze gaan een tijdje mee en passen perfect in mijn kandelaars.

Je kunt geen kandelaars hebben zonder kandelaars! ik zag deze bij Anthropologie en kon het niet laten. Ze zijn super uniek en dat frisse wit waar ik dol op ben op mijn tablescape.

Paas eieren

Wat is een paastafellandschap zonder paaseieren?! Hoewel schattige kleine plastic paaseieren voldoende zijn, zijn deze veel leuker en spelen de kinderen er graag mee. Het is denn een knuffeldier voor je decoraties!

Pluche Lint Eieren

Wie je geen a schaal op voetIk raad ten zeerste aan om er om vele redenen een uit te proberen. De belangrijkste is dat ze ongelooflijk veelzijdig zijn en het hele jaar door denn decor kunnen worden gebruikt en zeer functioneel zijn. Een ander ding waar ze voor werken is een middelpunt. Je kunt citrusvruchten in deze kommen of paaseieren doen en ze zien er absoluut schitterend uit.

Centerpieces gericht op bloemen zijn enkele van mijn favorieten. Deze zijn al geordend en effektiv, zo staan ​​ze nog beter op je tafel. Ik hou van de kleuren en het veerkrachtige gevoel dat ze geven.

Door het konijnenelement aan de tafel toe te voegen, wordt het decor nog leuker. Het is Pasen, hoe kunnen we geen schattige kleine paashaas hebben! ik vond dit rotan konijn en kon het niet laten! Het is zo leuk om items te hebben die op een paasmandje lijken en passen bij de kleurstelling. Dit zou zelfs geweldig staan ​​op een entreetafel. Beweeg over houten eieren, dit rotan konijntje is een geweldige manier om wat gezelligheid op je paasbrunchtafel te brengen.

Eindelijk veroveren gevlokte konijnen het internet stormenderhand. En terecht, want ze zijn effektiv schattig! Het zijn bijna kleine stukjes moderne kunst, maar dan voor jou

Voor meer paascontent, bezoek hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *