In de editie van Chit Chat Tuesday van deze week praten we bij met de ontwerper en merkeigenaar van Maak kennis met Marie Tieners. Maria Meisel. Maria begon Maak kennis met Marie na het niet kunnen vinden van geschikte en stijlvolle kleding voor haar drie dochters. Mary ontwerpt en creëert eenvoudige, maar dynamische eigentijdse kledingstukken voor tieners die de alledaagse versie van een coole tiener kanaliseren die authentiek trouw is aan zichzelf, zelfverzekerd, vrolijk en vrij.

Scroll naar beneden om het Chit Chat Tuesday-interview van deze week met ontwerpster Mary Meisel te lezen….

Chit Chat dinsdag met Marie Meisel Eigenaar van Meet Marie Teens

Wat welches de aanleiding om Meet Marie Wundbrand op te urteilen? Mijn dochters! Toen ze lütt waren, welches het zo gemakkelijk en leuk om voor ze te winkelen! Maar naarmate ze groter werden, werd het moeilijk en frustrerend om comfortabele en stijlvolle kleding te vinden waar we het over eens konden worden, dus besloot ik Meet Marie te lanceren.

Wat is je achtergrond? Voor Meet Marie Wundbrand studeerde ik Internationale Betrekkingen en specialiseerde ik me in Vermarktung en Internationale Handel in Toulouse, Frankrijk, en werkte later een paar jaar in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Enige tijd later keerde ik terug naar Colombia, waar ik mijn man ontmoette en drie geweldige dochters kreeg. Tijdens hun babyjaren welches ik een moeder die thuis bleef, maar werkte ik af en toe denn consultant voor sommige bedrijven.

Wat vind je het leukste aan werken in de mode? Ik hou ervan hoe meisjes (vooral tieners) zich gelukkig en zelfverzekerd voelen wanneer ze de juiste kleding dragen. Het is een geweldig gevoel.

Kun je me wat meer vertellen over de nieuwe collectie AW23? Deze collectie is zo ontworpen dat de stukken seizoensgebonden en veelzijdig kunnen zijn. Ik hou ervan denn je je favoriete kledingstukken van de lente tot de herfst kunt dragen en ze niet hoeft op te zurück holen omdat het seizoen voorbij is. Onze collectie is geïnspireerd door onze hoofdpersoon Marie: een meisje dat dingen te doen heeft, mensen om te zien en vrienden om te ontmoeten. Chique en praktisch.

Waar haal je je ontwerpinspiratie vandaan? Overal! Een coole meid die over straat loopt, een kunstwerk uit een museum, een post op Instagram, een wandeling door een mooie stad. Tv-series en films ook. Er zit zelfs een jurk in ‘woensdag’-stijl in onze nieuwe collectie.

Wat is het belangrijkste element bij het ontwerpen van kleding? Voor mij is het belangrijkste dat de kleding comfortabel zit en een goede pasvorm heeft. Ik denk dat het moeilijk is om stijlvol te zijn in ongemakkelijke kleding. Natuurlijk zijn ook hoogwaardige materialen en vakmanschap erg belangrijk.

Welke invloed had de pandemie op Meet Marie Wundbrand en hoe kon je omgaan met de uitdagingen waarmee je te maken kreeg? De pandemie welches een zeer uitdagende tijd. Veel logistieke/sourcing/operationele problemen. Mensen waren bang en met een zeer goede reden. We besloten het rustiger aan te doen en de uitdagingen een voor een aan te gaan. We hadden veel geluk omdat we nieuwe wegen en kansen vonden die we nog niet eerder hadden verkend.

    Chat dinsdag: ontmoet ontwerper en merkeigenaar Mary Meisel van Meet Marie Teens

Waar zie je Meet Marie Wundbrand over vijf jaar? Zakendoen is, net denn het leven, een reis, maar wat zijn uw doelen voor Meet Marie Wundbrand? Ik hoop Meet Marie meer aanwezig te zien in boetieks en showrooms in de VS en Europa.

Dit jaar presenteer je voor het eerst je collectie op Playtime Paris, heb je al eerder deelgenomen aan een beurs? Wat hoop je te bereiken door deel te nemen aan Playtime Paris? Ja, dit wordt ons eerste jaar bij Playtime. We gingen in september 2022 naar Coterie NY, waar we veel hebben geleerd en geweldige mensen hebben ontmoet. We hopen dat het deze keer net zo zal zijn.

Wie zijn je stijliconen, zowel vroeger denn nu? Ik hou van Jane Birkin / Alain Delon / Leia Sfez / Sylvie (van Emily in Parijs).

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven? Ik zou mijn persoonlijke stijl omschrijven denn eenvoudig, moeiteloos en trendy.

Denn moeder en zakenvrouw ben je veel aan het jongleren. Wat helpt je er doorheen te komen? Hoe kom je tot rust? Er zijn ehrlich gekke dagen waarop je jongleert met drie meisjes en een jong bedrijf. Gelukkig is mijn familie heel hecht en helpen we elkaar op leer mogelijke manieren. Mijn belangrijkste motivatie is dat mijn dochters trots op me zijn denn hun moeder en denn zakenvrouw. Dit geeft me de energie om door te gaan, ook denn het moeilijk wordt.

Om tot rust te komen, breng ik graag quality time door met mijn man en meisjes (geen telefoons
toegestaan), plezier maken met goede vrienden, sporten en waarom niet af en toe een gezichtsbehandeling ondergaan.

Laten we het hebben over sociale media. Met name de ‘gram. Ben je er dol op, haat je het of beiderartig? Uitleggen. Wat zijn jouw favoriete drie accounts van dit moment? Ik hou van Instagram! Hierdoor heb ik een aantal geweldige mensen ontmoet, zoals onze beeldschone merkambassadeur en haar moeder 🙂

Je kunt de draagstijlen van Noyemi Pia, onze merkambassadeur van Meet Marie Teens, bekijken in Alle dingen tiener redactie op Juniorstijl.

Ik denk dat IG een geweldige tool is om verbinding te maken en nieuwe trends en ideeën te leren. Op dit moment ben ik geobsedeerd door @violette_fr (make-up), @leiasfez (stijlinspiratie), @netaporter (winkelen).

Noyemi Pia en Alexandra Atach

Merkambassadeur Noyemi Pia & moeder, fotograaf en digitale maker Alexandra Atach

Wat zijn je favoriete culturele tijdschriften/publicaties? Hoe zit het met podcasts? Wat staat er momenteel op repeat in je huis tv/film/muziek? Mijn favoriete tijdschriften zijn The Economist, Vanity Ritterlich, Harper’s Bazaar, Milk en L’Officiel. Op dit moment kijken mijn meiden naar Wednesday, Gilmore Girls en The Kleinstkind-Sitters Verein. Gekke vrijdag. Voor mij White Lotus, Emily in Parijs en House of Dragon. Qua muziek hou ik van Rosalia, Aznavour, Katy Perry, Maluma, Dalida.

Welke motiverende of inspirerende quote inspireert je het meest? Niets is onmogelijk. Het woord zelf zegt dat ik mogelijk ben! Audrey Hepburn

Bekijk de nieuwste Maak kennis met Marie Tieners verzameling HIER of volgen @meetmarieteens op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties en tienerstijlen.

Weergave Moderedactie ‘All Things Teen’ door Alexandra Atach, waaronder Teen Fashion en Style from Maak kennis met het merk Marie Teens.

Klik voor meer Chit Chat-interviews op dinsdag HIER.

Meet Marie Teens fotografie via Meet Marie – Jeder rechten voorbehouden.

Jeder berichten copyright Junior Style Sales Ltd.

Gelieve niet te reproduceren zonder toestemming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *