De inschrijvingsdeadlines voor de zomerkampen naderen met rasse schreden en we realiseren ons dat het een enorme beslissing is. Wat uw kinderen de hele zomer zullen doen, is veel om mee om te gaan, en u wilt er ook zeker van zijn dat het iets is dat ze leuk zullen vinden om te doen. Ik denk dat het belangrijk is om te onthouden dat onze kinderen het hele jaar door op school zitten en dat de zomermaanden voor hen een kans zijn om te ontspannen en leuke dingen te doen!

Als het gaat om het bekijken van zomerprogramma’s, zijn er zoveel beslissingen dat het overweldigend kan aanvoelen. Je kunt kiezen uit sessies van twee weken, speciale kampen. overnachtingskamp, ​​programma’s van 1 week of gewoon dagkampen. Je kunt natuurlijk nog specifieker worden en kijken naar kampen die gespecialiseerd zijn in activiteiten en gebieden waar je kinderen van genieten, zoals creatieve kunsten, watersporten, schone kunsten, muziektheater, sportkampen, paardrijden, bergbeklimmen, de lijst gaat maar door door en door!

Programma’s van 1 week/2 weken

Kennybrook zomerkamp

Deze kamplocatie ligt in de Catskills en is een co-ed camp. Ze bieden traditionele kampactiviteiten en geselecteerde sporten. Maar het belangrijkste is dat ze zich richten op het leren van kinderen hoe ze zelfvertrouwen en onafhankelijkheid kunnen hebben. U kunt uw kinderen de hele 7 weken sturen of kiezen voor een programma van 2 weken. Het loopt juni-augustus.

Fotografie: Kennybrook zomerkamp

Lavner kamp

Dit is een gespecialiseerd kamp dat helemaal draait om coderen. Als uw kind meer van een educatieve zomer wil, is dit een geweldig programma om naar te kijken! Het bevindt zich in Downtown, Manhattan en u kunt programma’s van een week kiezen. Ze bieden computervaardigheden, codering, game-ontwerp en nog veel meer! Het is een heel cool kamp dat begint in juni en loopt tot en met augustus.

Dag kampen

Abrons Kunstkamp

Dit dagkamp staat in het teken van kunst! Als je een kind hebt dat geïnteresseerd is in beeldende kunst, muziek, theater of dans, wil je dit kampprogramma zeker eens bekijken! Er zijn 2 verschillende sessies die lopen van maandag tot en met donderdag van 8:30-4 met de optie voor laat ophalen. De leeftijdsvereisten zijn 5-10 en dit is een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als je kinderen. Het kampprogramma loopt van juli-augustus.

Fotografie: Abron Arts Camp

Asfalt Groen Kamp

Oproep aan alle sportliefhebbers, deze is voor jullie! Dit kampprogramma is voor kinderen van 4-15 jaar en loopt van 27 juni tot 17 augustus. Ze hebben twee locaties om uit te kiezen, waaronder The Upper East Side en Battery Park City, dus ze zijn niet al te moeilijk te bereiken, waar je ook woont. Er is zwemmen, sporten en plezier!

Fotografie: Asfalt Groen Kamp

Marymount Manhattan zomerkamp

Dit NYC-dagkamp heeft alles te bieden! Dramakampen, Investors and Explorers-kamp, ​​STEAM-kamp en sportclinics. De programma’s zijn voor de kleuterschool-10e klas en lopen, afhankelijk van het programma, tot eind juli.

Fotografie: Marymount Manhattan zomerkamp

Luchtvaartsporten

Deze plaats is de grootste sport- en evenementenlocatie van NY. De kampen omvatten voetbal, hockey, gymnastiek, kunstschaatsen en basketbal. Er is dus echt iets voor elke sporter hier! Wat echt cool is, is dat er een busdienst is die binnen 3 blokken van je huis komt, als je hulp nodig hebt bij het vervoer van je kind. De programma’s zijn voor kinderen van 5-13 jaar en het kamp biedt opties voor zowel een halve als een hele dag. Het kamp loopt van juni tot augustus.

Fotografie: Vlieger sportkamp

Overnachtingskampen

Kamp Lokanda

Beginnend met het eerste overnachtingskamp van de lijst, is Camp Lokanda een gemengd slaapkamp in de Catskills. Je zult veel slaapkampen vinden om uit te kiezen in het Catskills-gebied, vooral omdat het dicht genoeg bij veel mensen in het driestatengebied ligt en er zoveel te doen is in de natuur daar. Wat echt cool is aan deze plek, is dat er zoveel verschillende activiteiten zijn die je kinderen dagelijks kunnen doen, van karten tot hockey tot houtbewerking. Bij dit kamp draait alles om het creëren van een positieve sfeer en het helpen kweken van zelfvertrouwen, wat ik fantastisch vind! Het kamp begint eind juni en loopt tot half augustus en u kunt kiezen voor hoe lang u uw kind wilt inschrijven.

Fotografie: Kamp Lokanda

Kunstkamp Appel Farms

Toen ik aan mijn onderzoek voor deze blogpost begon, was dit een erg populair kamp en ik begrijp helemaal waarom. Ik vind het een van de coolste ervaringen! Ze bieden zoveel verschillende mogelijkheden voor beeldende kunst, zoals beeldhouwen, muurschilderingen maken, aardewerkwielen gebruiken, verschillende ovens, leren over kunstgeschiedenis en nog veel meer. Ze bieden ook theater, dans, paardrijden, fotografie en nog veel meer! Dit is absoluut een unieke ervaring die uw kind misschien nergens anders zal meemaken! U kunt uw kind inschrijven voor lessen van 2, 3, 4, 5 of 7 weken.

Fotografie: Appel Farm Arts Camp

Adirondack kamp

Dit gemengde slaapkamp bevindt zich op een van de mooiste campussen die ik ooit heb gezien! Je vindt het in de Adirondack Mountains aan Lake George en ze hebben zoveel te bieden. Het is voor kinderen van 7-16 jaar en met dingen als rotsklimmen en koelwateractiviteiten, hoe zou je ze niet willen bekijken?! Ze hebben 2 sessies en u kunt uw kind de volledige 6 weken sturen als u dat wilt. Schrijf je nu in want ze lopen echt vol!

Fotografie: Adirondack kamp

Theaterkamp French Woods

French Woods is een van de beste theaterkampen van het land! Ze hebben 5 verschillende theaters op de campus en audities zijn de tweede dag van het kamp. Kortom, je besteedt de hele sessie aan het opzetten van een show. En als uw kind meer geïnteresseerd is in backstage-rollen, hebben ze de mogelijkheid om die te doen in plaats van op het podium te staan. Ze hebben 5 verschillende sessies die in juni beginnen en u kunt uw kind voor 3, 6, 9 of 12 weken tegelijk aanmelden.

Fotografie: Festival van het Franse bos

Berkshire Hills Eisenberg-kamp

Een kamp in de Berkshires?! Laten we chatten! Dit is een vrij cool co-ed kamp met traditionele ervaringen zoals sport- en wateractiviteiten, maar biedt ook een culinaire kampoptie. Ze hebben een betrokken staf die de hele zomer leuke activiteiten organiseert. De medewerkers zijn geweldig en voelen als familie! Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor hoe lang je wilt, het kan 2 weken zijn of zelfs de hele zomer.

Fotografie: Berkshire Hills Eisenberg-kamp

Brant Lake Sportacademie

Dit is een overnachtingskamp voor meisjes. Ze hebben zoveel sportactiviteiten die je dagelijks doet en ze helpen je te leren hoe je gezond kunt blijven terwijl je zo actief bent. Als je niet op zoek bent naar een co-ed-ervaring en je je gewoon op één ding wilt concentreren, zoals sport, kijk dan eens naar hen! Het kamp loopt van juli tot augustus, dus je kunt eerder op zomervakantie gaan als je wilt!

Fotografie: Brant Lake sportkamp

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 25 mei 2022*

Voor meer zomergebeurtenissen, bezoek hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *