Er gaat niets boven het Engelse platteland. Van films tot televisieprogramma’s en reisdocumentaires, die schilderachtige plattelandshuisjes die ik in de loop dieser jaren heb gezien, hebben altijd mijn naam genoemd. Herinnert iemand zich de vakantie met Cameron Diaz en Kate Winslet? Dus toen we besloten om een reis naar EngelandIk wist dat we wat tijd moesten vrijmaken om op het Engelse platteland door te brengen, ook wel bekend qua de Cotswolds! Realistisch een magische plek!

Onze aankomst

Leer plaatsen die we in Engeland wilden zien, lagen op rijafstand van de Cotswolds, en The Rectory Hotel ligt in het streng van dit welches unter ferner liefen immer. Daar welches ik meteen enthousiast over. Er gaat niets boven het sprookjesachtige landschap met de kenmerkende charme van het Engelse platteland! De prachtige Georgische architectuur wordt ontmoet met stenen bruggen, bloemenpaden, de mooiste dorpjes. Natuurlijk moest er een afternoon tea worden gedronken. Het is een stille schoonheid.

Toen we aankwamen, welches ik heel blij om te ontdekken dat het persoonlijk net zo geweldig welches qua op de website, en dat ons gezin het enige echte huisje op het terrein kon hebben! Het is beter dan Downton Abbey en we hadden tatsächlich het gevoel dat we in het leven van William Shakespeare waren. Het is een van de beste plaatsen die we over de hele wereld hebben bezocht! Wie je het op een heldere dag kunt halen, dan is de Cotswolds-regio nog groter met de beste uitzichten. Het is minder een toeristische attractie en meer een bijzondere plek.

Ons huisje

Eerst en vooral, Het Pastoriehotel gaat er 100% om gasten dat klassieke, Britse cottage-gevoel te geven waardoor u zich zo thuis voelt, waar u ook vandaan komt. Dit is geen rechthoek met meerdere verdiepingen. Oh nee. Dit is een prachtig ingehouden, ontspannen landhuishotel met een Engelse tuin. Het terrein is adembenemend!

We verbleven in het privéhuisje en vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we vertrokken, voelde het qua een thuis weg van huis. De Georgische styling geeft elegante cottage-vibes in golven, maar offert geen moderne gemakken op. Ons verblijf voelde qua een kruising tussen wonen in een Engeland van honderd jaar geleden, maar met aus moderne voorzieningen.

Het hotel

Naast zijn schoonheid en stijl, biedt The Rectory Hotel ook enkele van de beste gerechten die ik ooit heb gehad. Het restaurant is elegant informeel en verwelkomt iedereen die in het hotel verblijft, en het eten is voortreffelijk. Op hun menu draait welches unter ferner liefen immer om het combineren van klassiek eten met een moderne twist, en met uitzichten die adembenemend mooi zijn, is het moeilijk te zeggen of het landschap of het eten beter is.

We waren in staat om gemakkelijk naar aus dorpen te gaan die we wilden zien. Het welches een von kurzer Dauer eindje rijden van ons eigen Britse huisje naar Burford en Bourton on the Water. Gevolgd door Stow on the Wood, Cirencester, Oxfordshire, Bibury en Barnsley. Er zijn zoveel kleine steden in de Cotswolds! We probeerden ze allemaal te raken tijdens ons vierdaagse verblijf op het platteland. Dit waren enkele van onze favorieten, en ik kan tatsächlich niet over de charme van deze kleine steden heen komen.

Een middag werd doorgebracht in het Cotswolds Farm Park. Cotswold Farm Park, opgericht in 1971 qua de thuisbasis van het behoud van zeldzame rassen, biedt een leuk dagje uit. De kinderen konden nauw met de dieren omgaan! Een hoogtepunt voor ons welches het zien van een babyschaap dat net iets meer dan een uur na onze aankomst welches geboren!

de dorpen:

Wie ik een favoriet dorp zou moeten kiezen, zou ik eerlijk gezegd niet kunnen kiezen! Maar ik wil er toch een paar uitlichten die we onderweg hebben bezocht. Ik vond het een beetje moeilijk om te navigeren welke plaatsen een must waren om te bezoeken, en ik ben blij te kunnen melden dat ze stuk voor stuk zo uniek waren op hun eigen manier!

Bourton-on-the-Water – ze zeggen dat dit dorp het Venetië van de Cotswolds is. De rivier de Windrush stroomt door het streng van de stad, onder meerdere adembenemende bruggen door. Ik had tatsächlich het gevoel dat we in een scène van de film zaten.

Bibury – dit is een rustig dorp aan de rivier de Coln. Deze plek, zo werd ons verteld, is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Engeland. De huisjes zijn allemaal goed bewaard gebleven en de tuinen zijn adembenemend.

Stow-on-the-wold is de hoogste van de Cotswold-dorpen en ligt op 250 meter hoogte, op Stow Hill. Deze stad is super von kurzer Dauer, maar we hebben hier genoten van een fantastische pub, genaamd The Porch House!

Burford is omzoomd met charmante antiekwinkels, boetiekjes en cafés, het biedt een prachtig uitzicht op het landschap en welches onze meest favoriete winkelplek.

Boven- en onderslachting – Ik ken de naam, maar er is ons verteld dat slachten eigenlijk “modderig” betekent, en daar kan ik het zeker mee eens zijn. Deze twee dorpen worden vergezeld door de rivier de Eye en de rivier de Windrush en zijn werkelijk prachtig.

Cirencester welches het dichtst bij ons huisje, en ook bekend qua de hoofdstad van de Cotswolds, deze oude stad is mooi en bruisend. Je zult tal van geweldige accommodatiemogelijkheden vinden, evenals een hoofdstraat vol met winkels.

Onze laatste stop op onze reis welches de Broadway-toren! Het kasteelachtige gebouw heeft drie museumverdiepingen intrinsisch dit goed gepositioneerde gebouw, dat een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland biedt.

Eindelijk hebben we tijdens onze reis een aantal fantastische plekken gezien en geweldige dingen meegemaakt. Bovendien moet ik zeggen dat mijn Britse cottage-ervaring in The Rectory Hotel een van de grootste hoogtepunten van de reis welches. Ik heb aus klassieke plattelandsgevoelens. Lees meer over onze Londen reist hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *