Oude buitentrampolines kunnen een doorn in het oog zijn. Deze oude trampoline-ideeën veranderen die lelijke puinhoop in de ultieme trampoline-logeerpartij! Neem het van deze ouders die de oude trampoline niet weggooiden, maar het platform gebruikten voor inspiratie voor een aantal fantastische trampolineruimtes. Deze trampolineforten zullen jaloers zijn op de buurt. We hopen dat je geïnspireerd bent om van je oude buitentrampoline een nieuwe mooie buitenruimte te maken waar het hele gezin van kan genieten.

Oude trampoline-ideeën voor coole achtertuinen

Deze oude trampolines zijn omgetoverd tot comfortabele tuinholen, trampolineforten en hoofdkwartieren voor slaapfeestjes op trampolines en zijn absoluut perfect voor zomerse logeerpartijtjes en kampeervakanties in de achtertuin. Of upgrade je eigen trampoline tot een gezellige zithoek waar ouders na een tief dag kunnen ontspannen met een glas wijn.

Verwant: Onze ervaring met Springvrije trampoline voor kinderen

Of gewoon een leuke plek om rond te hangen op een mooie, warme dag.

Of een plek om je te verstoppen voor je kinderen, wie je er even tussenuit wilt. (Maak je geen zorgen, we zullen niet oordelen).

Topmanieren om oude trampolines te transformeren

Je kinderen zijn misschien het springen op de trampoline beu, of misschien is het gewoon kapot. Hoe dan ook, hou het! Met dit doe-het-zelf-project kun je misschien een ongebruikte of kapotte trampoline nieuw leven inblazen en daarbij iets heel gaafs maken.

1. Doe-het-zelf-trampoline verbergen

Dit doe-het-zelf-project is geen riesenhaft project. In feite heb je alleen een paar items nodig om te decoreren en het comfortabel en mooi te maken.

2. Maak een trampolinefort

Hang gordijnen aan de bovenste balk om de ruimte wat privacy te geven. Hang kerstverlichting op om de “kamer” te verlichten voor avonden “uit” in de tuin. Last but not least, voeg wat comfortabele kussens en dekens toe om de ruimte compleet te maken.

3. Draai die trampoline ondersteboven

Of, wie je extra creatief wilt worden, draai die trampoline dan ondersteboven. Ernstig. We maken geen grapje. Dat is wat moeder Angela Ferdig deed, en ze veranderde iets ouds in iets nieuws: een magische speelfortruimte voor haar kinderen. Ze hing ook gordijnen op om de ruimte wat privacy te geven, en plaatste een kindertafeltje en krukjes. Easy peasy, en ik wed dat haar kinderen er helemaal weg van zijn.

4. Willow Domes wordt een geheime tuintrampolinestijl

Oude trampoline gebruikt als wilgenscherm van Oxford Oak Blog
Maak een geheime tuintrampoline!

Ik hou van dit idee van Oxford Oak-blog dat is het creëren van een wilgenscherm rond een trampoline. Het doet me allemaal denken aan het boek The Secret Garden! Ik kan niet wachten om te zien hoe het eruit ziet wie de zomer in volle gang is…

5. De perfecte buitenruimte voor de zomer is je trampoline

oud trampolinefort getoond met lakens over de trampoline om dekking en kussens en deken op het trampolineoppervlak te geven
Bron: Pinterest

Of je je oude trampoline nu rechtop of ondersteboven houdt, de decoratiemogelijkheden zijn eindeloos! Dit is helemaal een doe-het-zelf-lockdown-project waar we achter kunnen staan.

6. Trampoline-feeënhuis

Maak een trampoline-sprookjeshuis voor een verjaardagsfeestje van Hill Country Homebody

Ik hou van dit schattige idee van Hill Country Huisman dat is om een ​​sprookjeshuis op de trampoline te creëren voor een speciale gelegenheid… of gewoon voor elke dag!

7. Trampolines in ondergrondse grotten

Laat je inspireren door dit toffe idee van Zonde om een ​​trampolinewereld te creëren. Deze bevindt zich toevallig in de ondergrondse grotten van de Llechwedd-cavernes in Wales.

8. Voeg een parachutedak toe aan je trampoline

Voeg een parachute toe aan je trampoline als hoes van Rave en Review

Dit superleuke idee komt van Beoordeel en beoordeel om een ​​parachutedak toe te voegen aan je trampoline.

9. Maak een trampoline-waterpark

kind springt overal op een trampoline met spray

Bekijk deze cool trampoline sproeipakket om een ​​gewone trampoline om te toveren in een trampoline waterpark!

10. Trampoline licht- en muziekshow

Trampline lichtpakket met Bluetooth-muziek en led-verlichting
Laten we licht en muziek toevoegen aan je trampoline!

Dit cool product creëert een complete muziekshow op je trampoline compleet met Leuchtdiode-lichtshow!

Nu is de enige vraag: hoe ga je je oude trampoline decoreren om je eigen zomerretraite in de achtertuin te creëren?

See plezier in de achtertuin van de blog over kinderactiviteiten

Wat welches je favoriete trampoline-idee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *