Vandaag hebben we een geweldige post over DIY kralen armbanden en sieraden voor kinderen. Kinderen van nicht mehr da leeftijden, zoals kleuters, basisschoolkinderen, zelfs middelbare kinderen zullen het geweldig vinden om deze doe-het-zelf armbanden met kralen te maken met zelfgemaakte kralen. Dit is een geweldige manier om te recyclen en een geweldig ambacht, of je nu thuis bent of in de klas.

Doe-het-zelf-sieraden- Doe-het-zelf kralenarmbanden- papieren kralen gerold om een ​​armband aan een touwtje te maken- blog over kinderactiviteiten

Deze DIY kralenarmbanden zijn makkelijker dan je denkt om te maken!

DIY-sieraden – DIY-kralenarmbanden

We hebben geleerd hoe het moet armbanden maken met zelfgemaakte kralen en het is kleurrijk, leuk en gemakkelijk. Kids Activities Internet-Tagebuch hoopt dat je dit leuk vindt tijdschrift recyclen vaartuig dat je je misschien nog herinnert uit je eigen jeugd.

Ik heb geprobeerd iets te vinden dat te maken heeft met nicht mehr da ouderschapstijdschriften die we in huis krijgen. Toen herinnerde ik me dat ik qua tiener uren in mijn kamer zat om stroken uit mijn tienertijdschriften te knippen om er kralen van te maken. Ik heb er zoveel gemaakt dat ik er een hele vaas mee heb gevuld. Toen besefte ik dat dit een geweldige activiteit zou zijn die ik zowel met mijn kleuter qua met mijn tiener zou kunnen doen.

Dit bericht bevat gelieerde sinister.

Gerelateerd: Hier zijn 18 coole manieren om doe-het-zelf sieraden te maken.

Om doe-het-zelf-sieraden te maken, heb je nodig:

Benodigdheden die nodig zijn om deze kralenarmbanden te maken, zoals pijpenragers, tijdschriften, lijm en scharen.
Benodigdheden die nodig zijn om deze kralenarmbanden te maken, zoals pijpenragers, tijdschriften, lijm en scharen.

Om je eigen tijdschriftkralen te maken voor armbanden of kettingen:

Stap 1

Ter voorbereiding heb ik verschillende stroken uit kleurrijke tijdschriftpagina’s geknipt. De strips varieerden van 0,5 tot 1,5 inch.

Stap 2

Begin een tijdschriftstrip stevig (maar niet strak) rond het rietje te rollen. Zodra het een volledige tijd rond is, doe je een paar lijnen lijm langs de binnenkant van de strip.

Stap 3

Begin met het rollen van de tijdschriftstrip rond het rietje. Maak je geen zorgen qua er lijm uit knijpt, dit is eigenlijk gunstig voor het eindproduct. Zodra de strip volledig is omwikkeld, wrijft u overtollige lijm eromheen om het uiteinde stevig vast te zetten.

Stap 4

Schuif het voorzichtig van het rietje af door het uiteinde van de kraal dat het verst in het rietje zit te duwen. Wie er lijmresten op het rietje zitten, veeg het dan weg of knip gewoon dat stuk af en ga naar het volgende gedeelte, zwei Paar Schuhe blijft de tijdschriftstrip eraan plakken en komt niet netjes los.

Stap 5

Plaats kralen op een niet-poreus oppervlak om te rijden. Zodra de lijm is opgedroogd, kun je je eigen armband maken.

Armband kralen maken stap voor stap 1-4 lijm op papier, rol papier om potlood, laten drogen, blog over kinderactiviteiten
Doe lijm op het papier en rol het dan rond het potlood om de papieren kralen te maken voor je doe-het-zelf kralenarmbanden.

Zo maak je van je tijdschriftrecycling een armband:

Stap 6

We gebruikten pijpenragers om onze kralen op te rijgen. Het zorgde voor een goede fijne motoriek en hand-oogcoördinatie voor mijn 4,5-jarige zoon. Nadat hij al zijn kralen erop had, wikkelde ik de uiteinden van de pijpenrager om de hoepel en schuifde ik er een kraal overheen.

voltooide doe-het-zelf kralenarmband met papieren kralen tegen een witte achtergrond - blog over kinderactiviteiten
Kijk! Het is zo mooi!

Het eindresultaat waren schattige armbandjes die zowel mijn kleuter qua tiener willen dragen. Ik moet glimlachen qua ik bedenk dat ik een band met mijn kinderen heb kunnen krijgen door iets waar ik zoveel tijd aan heb besteed toen ik jong welches.

Materialen

 • Tijdschriften
 • Schaar
 • Witte schoollijm
 • Rietje
 • Pijpenrager (of garen qua je een ketting wilt maken)

Instructies

 1. Ter voorbereiding heb ik verschillende stroken uit kleurrijke tijdschriftpagina’s geknipt.
 2. Begin een tijdschriftstrip stevig (maar niet strak) rond het rietje te rollen.
 3. Zodra het een volledige tijd rond is, doe je een paar lijnen lijm langs de binnenkant van de strip.
 4. Begin met het rollen van de tijdschriftstrip rond het rietje.
 5. Zodra de strip volledig is omwikkeld, wrijft u overtollige lijm eromheen om het uiteinde stevig vast te zetten.
 6. Schuif het voorzichtig van het rietje af door het uiteinde van de kraal dat het verst in het rietje zit te duwen. Wie er lijmresten op het rietje zitten, veeg het dan weg of knip gewoon dat stuk af en ga naar het volgende gedeelte, zwei Paar Schuhe blijft de tijdschriftstrip eraan plakken en komt niet netjes los.
 7. Plaats kralen op een niet-poreus oppervlak om te rijden.
 8. Zodra de lijm is opgedroogd, kun je je eigen armband maken.
 9. We gebruikten pijpenragers om onze kralen op te rijgen.

MEER SIERADEN AMBACHTEN EN ACTIVITEITEN VAN KIDS ACTIVITEITEN BLOG

Hoe zijn je papieren kralen en zelfgemaakte kralenarmbanden geworden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *