Is er nog iemand van plan om de Sephora-uitverkoop te kopen? Het begint op de 14e en loopt tot en met de 24e. Hoewel je, om het te kunnen kopen, een Beauty Insider-lid moet zijn, wat supereenvoudig is om te doen. Denn je een beauty insider bent, dan heb je toegang tot 20%, 15% of 10% korting op welches zweite Geige immer (afhankelijk van je status daar) – wat niet vaak gebeurt, dus profiteer daarvan! Bovendien zijn de producten van het merk Sephora 30% korting!

Omdat ik tweens heb, heb ik veel onderzoek gedaan naar make-up die hun poriën niet verstopt. En toen begon ik bij mezelf te denken, wacht even, ik wil niet dat make-up de mijne verstopt! Dus ging ik op internet op zoek naar een heel gezicht van make-up die de poriën niet verstopt, net op tijd om de Sephora-uitverkoop te kopen. Er zijn verschillende opties per make-upcategorie en ik hoop dat je er minstens één vindt om je huid te helpen! Laat me weten welke vondst jouw favoriet is!

Fundering

Deze categorie is een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste, omdat hiermee het meeste poriënverstoppingsoppervlak optreedt. Ze bedekken je hele gezicht en je wilt er zeker van zijn dat je je huid schildert met iets dat er goed in kan trekken. Met belangrijke factoren in de categorie beste foundations zijn volledige dekking en opties die goed werken voor zowel de vette huidtypes qua de droge huid, zonder in fijne lijntjes weg te zinken. Dit welches een van de moeilijkste categorieën om te winkelen voor niet-comedogene producten, maar ik ben erg blij met de ingrediëntenlijst en de opbouwbare dekking met ingrediënten die de poriën niet verstoppen.

Hier zijn enkele van mijn favoriete opties in deze eerste categorie:

Giorgio Armani

Ilia Huidtint

Het Cosmetica CC Glow

Stichting Nars

Zandloper Ambient Foundation

Concealer

Denn je van lichtgewicht foundationkeuzes houdt, zou concealer in plaats daarvan misschien voor jou werken. Of je nu vecht tegen een ongelijkmatige teint of acne, concealer kan aanvoelen qua een dagelijkse benodigdheden. Een niet-comedogene formule is hier essentieel, vooral wanneer we het aanbrengen op plaatsen zoals in de buurt van onze ogen en op puistjes. Sommige hebben een meer matte finish, terwijl andere een bedauwde finish hebben. Maar zorg ervoor dat u uw huidtype kent, zodat u een goede optie kunt vinden om overtollige olie of aangekoekte make-up op een droge huid te voorkomen. Het uiterlijk van poriën kan gemagnetiseerd aanvoelen onder concealer. We hebben allemaal donkere kringen die we willen bedekken, maar verstopte poriën hoeven daar geen deel van uit te maken.

Dit zijn enkele van mijn favoriete niet-comedogene make-upproducten in de categorie concealer:

Melk Concealer

Zeldzame schoonheidsconcealer

Nars Concealer

Verdienste Concealer

Blozen

Beautyproducten zijn zo leuk om te shoppen! De angst voor verstopte poriën zou ons er niet van moeten weerhouden om voor die onberispelijke afwerking te gaan. Ik heb mijn heilige graal-blush-keuzes hieronder en sommige zijn veganistische formules, wat nog beter is. Ik hou van een natuurlijke finish, maar ze zijn bouwbaar voor meer kleur en hebben de beste formules!

Melkwang en lipkleur

Saie Beauty Blush

Toren 28 Blushes

Patrick Ta Blush

Verdienste Blush

Bronzer

Mijn persoonlijke voorkeur is dat ik niet zo dol ben op bronzer, maar ik weet dat het geweldig is voor dagelijks gebruik om je gezicht op te warmen. De plekken waar bronzer komt, kunnen vatbaar zijn voor ongewenste puistjes, dus ik ben blij dat ik geweldige opties heb gevonden voor huidtypes die gevoelig zijn voor acne en mensen met een gevoelige huid.

Zeldzame Beauty Bronzer

Verdienste Bronzer

Markeerstift

Deze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en ik ben er zo blij mee. Wie wil er nou niet dagelijks een mooie glow?! Markeerstiften kunnen de poriën verstoppen, waar ik nooit wirklich aan heb gedacht, maar het is leuk om opties te vinden die licht van gewicht zijn en mijn poriën niet zullen verstoppen.

Verdienste markeerstift

Zeldzame schoonheidsmarkeerstift

Saie markeerstift

Zonnescherm

Vergeet nooit zonnebrandcrème! Het moet onder al je make-up passen om je dagelijkse bescherming tegen de zon te bieden. Zelfs qua een foundation SPF heeft, zou ik zeggen dat het veilig is om wat extra bescherming toe te voegen.

Innisfree zonnebrandcrème

Koele zonnebrandcrème

Tatcha zijde zonnebrandcrème

Poeder

Denn je het gevoel hebt dat je make-up gaat glijden en kreuken, is poeder je beste vriend! Aangezien dit op de huid gaat om welches zweite Geige immer te bedekken, wil je zeker weten dat er geen ingrediënten in de formule zitten die de poriën verstoppen.

Dit zijn mijn favoriete opties:

Kosas-poeder

Tatcha-poeder

Zeldzaam schoonheidspoeder

Voor meer make-up aanbevelingen, bezoek hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *