Wil je te zien zijn op Junior Style? We houden een Model Search die wereldwijd toegankelijk is voor jongeren van 3-14 jaar oud.

Toegangsprijs £ 25.

De modellenzoektocht:

Wij bieden aan twee jongeren de kans om uitgelicht te worden als ons maandagmodel EN 50-plussers verdere mogelijkheden zal de komende maanden te zien zijn op Junior Style.

Om kans te maken op de Monday Model-functie of een van de andere kansen om te worden uitgelicht, dient u uw inzending hieronder in.

Wat wordt er aangeboden?

** Wij bieden aan twee jongeren de kans om uitgelicht te worden als ons Monday Model. (scroll naar beneden om te zien wat er in het pakket zit).
** 30 modellen zal worden gekenmerkt als onze Top tien modellen in juni, juli, augustus 2023 in berichten op de Junior Style Blog die zullen worden gedeeld op onze SoMe-platforms en, a nog 20 modellen wordt geselecteerd voor onze Junior Style-projecten op ons platform en socials.

Waarom u moet invoeren:

Gevolgd door casting directors, art directors, internationale merken, boetieks, pers, fotografen, stylisten, modellenbureaus en professionals uit de industrie, biedt Junior Style een geweldig platform om bekendheid te krijgen en opgemerkt te worden door de kindermode-industrie.

Wat afgelopen maandag Modellen hebben gezegd:

Anastasia

“Allereerst was het geweldig om te zien in Junior Style London, ik hou zo veel van deze grote gemeenschap en ik heb er alleen maar leuke gevoelens over, want iedereen is heel lief voor ons.

Na de functie kregen we meteen veel merkverzoeken en groeide onze lijst met volgers, maar dat is niet alles, we hebben ook nieuwe vrienden gemaakt en nu spreken we ze elke dag!!!

Het is echt geweldig om Anastasia op Junior Style London’s Insta te zien en dan alle ongelooflijke reacties te lezen die mensen achterlaten.

We zijn nog steeds in gesprek met veel merken die ons hebben ontdekt via de Monday Monday Feature en dat is gewoon het beste!!!

Dankbaar voor dit soort kansen!!!”

Anastasia Achikhmina

Bella

“Ik heb zoveel geluk dat ik het eerste jonge talent was dat in 2019 als Junior Style London’s Monday Model te zien was. Binnen enkele uren na de functie werd mijn moeder gecontacteerd door merken die contact met me opnamen en wilden dat ik een voorbeeld van hun collecties liet zien of het gezicht was van hun merk.

Ik mocht mijn verhaal ook delen met kinderen van mijn leeftijd die net zo groot dromen als ik. Ik weet dat dit zo velen inspireerde en ik kreeg zoveel feedback dat ik bedankte dat ik een rolmodel was. Deze titel: Role Model is belangrijker voor mij dan enige andere titel ter wereld. Dit is de voetafdruk die ik in de wereld wil maken, en Junior Style London gaf me het platform om mijn positie als rolmodel te lanceren. Daar ben ik dankbaar voor.

Ik heb Junior Style London altijd mijn BFFF (Best Fashion Friend Forever) genoemd, en dat klopt.

Ik moedig alle vuurstarters aan om zich aan te melden als Junior Style Monday Model. Ik zweer je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Van Bella Alexandra

Wat de maandagmodelfunctie inhoudt:

Twee succesvolle modellen ontvangen dit pakket met een totale waarde van £ 450:

 • Evergreen-functie op Junior Style-blog inclusief links naar sociale media. (Afbeeldingen voor de functie te leveren door de winnaar).
 • Uitgelicht op de startpagina van Junior Style.
 • PDF-kopie van hun Monday Model-functie.
 • 2 Instagram-berichten.
 • 2 posts op Instagram-verhalen.
 • 1 Facebook-bericht.

Eerdere maandagmodellen zijn te vinden HIER.

algemene voorwaarden

 1. De Kids Model Search staat wereldwijd open voor alle kinderen tussen 3-14 jaar, met uitzondering van medewerkers van Junior Style London, Tangereene Magazine en onze eerdere Monday Models.
 2. De Model Search start op donderdag 20 april en eindigt op vrijdag 5 mei 2023 om 23:59 uur GMT.
 3. Om mee te doen moet je het inschrijfformulier invullen. Inzendingen worden niet geaccepteerd via e-mail of berichtendiensten op sociale media.
 4. We accepteren alleen jpg- of png-afbeeldingen die kleiner zijn dan 5 MB.
 5. Houd er rekening mee dat foto’s actueel moeten zijn (genomen in de afgelopen 12 maanden) en we accepteren geen afbeeldingen met watermerken en tekst.
 6. Er is een toegangsprijs van £ 25.
 7. Meerdere inzendingen zijn toegestaan.
 8. Door foto’s in te dienen voor de Model Search geeft u aan dat u alle rechten bezit op alle ingezonden afbeeldingen.
 9. Door uw foto(‘s) in te dienen, verleent u en autoriseert u volledige toestemming voor het plaatsen van uw foto(‘s) op de Junior Style-blog en socialemediakanalen.
 10. De winnaars leveren up-to-date afbeeldingen voor de functie op Junior Style.
 11. De promotor aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor inzendingen die onvolledig of onleesbaar zijn of om welke reden dan ook niet op de sluitingsdatum bij de promotor zijn aangekomen.
 12. Alle winnaars worden geselecteerd en gecontacteerd via e-mail op of voor 16 mei 2023.
 13. Door deel te nemen aan de Kids Model Search stemt elke deelnemer ermee in gebonden te zijn aan deze regels. Uw e-mailadres wordt toegevoegd aan de Junior Style-mailinglijst waar u e-mails ontvangt over nieuws, speciale aanbiedingen en wedstrijden die u mogelijk interesseren. u kunt zich op elk moment afmelden en we delen uw gegevens niet met derden. Bekijk onze privacybeleid hier.
 14. De belangrijkste promotor van de Model Search is Junior Style Sales Ltd.

Modelleertips:

Als je nieuw bent met modellenwerk of erover denkt om te solliciteren bij een modellenbureau, bekijk dan deze twee blogposts met enkele fantastische tips.

Creative Soul-fotografie Top 5 tips voor beginners.

Modelmoederblog door Jess Bowden Advies van een insider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *