Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin

De negenjarige Lilly Uddin woont in Birmingham, VK. Lilly’s reis als model begon twee jaar geleden toen haar moeder Husne reageerde op een oproep van een model met de hashtag #usi. Lilly werd kort daarna aangemeld door het bureau.

Lilly heeft geweldige kansen gehad sinds ze begon met modellenwerk, waaronder het lopen van de catwalk voor Iris Rose Children’s couture tijdens de Great British Garden Fashion Show in Hampton Court Palace en het lopen tijdens de Paris Fashion Week, waar Lilly’s foto’s te zien waren in een aantal tijdschriften, waaronder Marie Claire. en het tijdschrift Lazin.

Lilly heeft gewerkt aan campagnes voor Kamzo, Benedita en NSPCC en heeft deelgenomen aan een commercial voor Loccitane. Vorig jaar werd Lilly geselecteerd om een ​​Pineapple-meisje te zijn en ontmoette ze Debbie zelf! De negenjarige hoopt de komende maanden projecten op te starten met Pineapple en ze heeft net haar derdejaarscontract bij haar bureau USI verlengd.

Lilly’s favoriete vak op school is computergebruik en buiten school houdt Lilly van grappige en gekke TikToks, zwemmen en hiphop en streetdance.

Scroll naar beneden om Lilly’s Monday Model Feature te bekijken………….

Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine
Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine
Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine

Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine

Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine

Maandag Model Kenmerk: Kindermodel Lilly Uddin door Storme Sabine

Door welk modellenbureau word je vertegenwoordigd? USI-bureau

Wie vertegenwoordigt u met betrekking tot acteren? USI-bureau

Waarom heb je besloten om modellenwerk te gaan doen? Ik ben twee jaar geleden begonnen omdat het me erg leuk leek en ik veel coole kleding wilde dragen.

Wat is het leukste aan model zijn? Je mag naar plaatsen als Parijs reizen. Ik hou ervan om op vliegtuigen te gaan, nieuwe steden te bezoeken, veel verschillende soorten kleding te dragen en coole mensen te ontmoeten.

Wat was jouw favoriete shoot tot nu toe? De shoot met Storme was zo leuk. Ik ging graag naar de ‘studio’ op het benedendek van het vuurtorenschip, en de shoot waarin ik ‘catch the hat’ speelde met Nina was zo leuk.

Als je met een merk zou kunnen werken, welk merk zou dan bovenaan je lijst staan? Ik zou graag met twee hoofdmerken werken: Apple omdat ik dol ben op mijn iPad en Next omdat ik daar de meeste kleding draag

Wat is je beste modetijdschrift/blog? Vogue en Lazin

Naar welke modellen kijk jij op voor inspiratie? Winnie Harlow is geweldig omdat ze een minderheidsgroep vertegenwoordigt. Ook is mijn vriendin Molly Tuer erg getalenteerd en een geweldige danser.

Wat is jouw favoriete item in je kast? Mijn favoriete item is mijn tuinbroek met hartjes erop. Het was een van de outfits van de shoot met Storme. Ik vond het zo leuk dat ik er zelf een moest gaan kopen.

Wie is jouw rolmodel? Alle vrouwen in mijn familie omdat ze superonafhankelijk en eigenzinnig zijn.

Wat zijn je favoriete vakken op school? Ik hou van computers omdat ik graag met digitaal werk. Ik hou ook van geschiedenis en leren over gekke dingen in het verleden is leuk.

Spreek je talen? Zo ja, welke talen? Ik spreek een beetje Bangla, mijn moedertaal, en ik leer ook Frans op school.

Wat zijn je hobbies? Mijn favoriete hobby’s zijn zwemmen en dansen. Ik ben lid van een zwemvereniging en doe mee aan wedstrijden.

Als je 3 wensen mocht hebben, welke zouden dat dan zijn? Mijn drie wensen zijn een gezondere en betere planeet, een nieuwe kamer die ik zelf kan ontwerpen en slagen voor mijn grammaticatest in jaar 5.

Als je iemand in de wereld zou kunnen ontmoeten, wie zou dat dan zijn? Zendaya omdat ze een aardig persoon en een goede acteur is en ook Spider-Man kent.

Wat is uw grootste droom? Mijn grootste droom is om architect en professioneel model te worden.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen en welke film je voor het laatst hebt gezien? Het laatste boek dat ik las was Danger Gang van Tom Fletcher en de laatste film die ik zag was Arthur Christmas.

Volg Lilly verder Instagram of TikTok om op de hoogte te blijven van haar nieuwe werk en leuke TikToks te bekijken.

Wilt u dat uw kind op Junior Style verschijnt? We houden momenteel een Model Search waarbij we meer dan 50 mogelijkheden bieden om op onze website en socials te verschijnen. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen.

Fotografie: Storm Sabine @stormesabine

Styliste: Nina

Bekijk onze Monday Model & One To Watch-functies met de beste kindermodellen HIER.

Monday Model Feature fotografie door Storme Sabine – Alle rechten voorbehouden.

Alle berichten copyright – Junior Style Sales Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *