Het is altijd een goed moment om je huidverzorgingsroutine te vernieuwen. Het aanpakken van probleemgebieden zoals fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekken, donkere kringen, acne of een beschadigde huidbarrière zijn een van mijn favoriete dingen om te onderzoeken. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten voor de gezondheid van de huid te vinden die aan ieders verschillende behoeften voldoen. Ik heb mijn huidverzorgingsroutine zo vaak opnieuw gedaan om betere resultaten te bereiken, maar ik heb er eindelijk vertrouwen in dat ik de perfecte routine heb aangepakt om dagelijks te volgen. Mijn ochtend- en avondroutines zijn anders en ik heb ook mijn lichaamsverzorging toegevoegd. Hier zijn mijn volledige routines, die je nog steeds kunt kopen in de Sephora Sale!

Ochtend huidverzorgingsroutine

Mijn ochtendroutine is een geweldige manier om elke dag fris te beginnen. Ik zou zeggen dat het heel belangrijk is dat je je huidtype kent om te bepalen welke huidverzorgingsproducten het beste bij je huid passen. Elke dag beginnen met een schone huid is zo’n geweldig gevoel! Het eerste dat ik doe, is ervoor zorgen dat ik begin met de dunste producten en van daaruit verder ga. Serums gaan bijvoorbeeld vóór een vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème komt bovenop alles. Als je een vette huid hebt, wil je misschien je gezicht reinigen met een zachte reiniger en warm water voordat je producten aanbrengt. Iedereen heeft andere en specifieke huidproblemen en het is essentieel om hieraan tegemoet te komen.

Ik heb een heel specifieke huidverzorgingsroutine in de ochtend en ben kieskeurig over elk product, tot aan mijn ochtendoogcrème. Als je mij kent, weet je dat ik de grootste fan ben van Summer Fridays! Ik gebruik de meeste van hun producten en vind het geweldig dat ze allemaal schoon zijn. Vooral omdat ik tweens heb die huidverzorgingsroutines beginnen te ontwikkelen, zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk schone en veilige huidverzorgingsproducten heb die ze kunnen gebruiken.

Dit zijn mijn favoriete producten!

Summer Fridays Cloud Dew Moisturizer, Summer Fridays Vitamine C Serum, Ole Henriksen oogcrème, Caudalie elixer, Summer Fridays Lip Butter, Ijsroller, SOS dagelijkse redding

Nachtelijke huidverzorgingsroutine

Bovendien is mijn laatste stap op de dag het voltooien van mijn nachtelijke huidverzorgingsroutine. Ik ben iemand die dol is op gezichtsmaskers, evenals maskers voor blauwlicht- en roodlichttherapie, maar dat zijn meer producten voor speciale gelegenheden dan een routine. Binnenkort komt er een bericht uit over mijn favoriete lichtmaskers, dus houd het in de gaten!

Je bent nooit te jong om een ​​retinol of retinoïde product te gebruiken. En met nooit te jong bedoel ik beginnen in de twintig! Ze hebben acne, rimpels en celvernieuwing aangepakt. Je hebt echter maar een hoeveelheid ter grootte van een erwt nodig! Raadpleeg echter uw dermatoloog voordat u uw routine verandert! Dit zijn slechts de producten waarvan ik heb ontdekt dat ze het beste voor mij werken. Mijn grootste tip is om je ringvinger te gebruiken om je oogcrème aan te brengen. Het is de meest delicate vinger en dat is een ongelooflijk gevoelig gebied. Elke avond een schone handdoek om je hele gezicht mee te wassen, een goede toner en dikke nachtcrème zijn mijn belangrijkste producten. Het perfecte moment om bij te komen van de dag is tijdens je huidverzorgingsroutine met de beste producten! Trakteer uzelf en uw gezicht op de allerbeste opties voor u!

Jet Lag-masker voor zomerse vrijdagen, Zondag Riley Retinoïde, Skin Fix Collageen Oogcrème, Gua Sha, Caudalie-toner, Laneige intens masker

Lichaamsverzorging

Eindelijk heb ik een snelle lichaamsroutine! Ik borstel altijd droog, het is een geweldige manier om cellulitis te verminderen, de bloedstroom en lymfedrainage te verbeteren. Droog poetsen en bodyscrubs helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en helpen bij het elimineren van ingegroeide haartjes of keratosis pilaris. Ik droog mijn borstel voor het douchen, gebruik mijn bodyscrub en doe dan lichaamsolie of -lotion op om een ​​hulpmiddel voor lymfedrainage te gebruiken. Dit helpt tegen een opgeblazen gevoel als je het ook op je buik gebruikt. Het voelt gewoon zo goed en er zijn ongelooflijke voordelen als je het consequent doet.

Goep droge borstel, Goedemorgen bodyscrub, Lichaamsolie-set, Zomerse vrijdag bodylotion, Noodzakelijk hulpmiddel voor lymfedrainage

Voor meer huidverzorgingsinhoud, bezoek hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *