We zijn zo opgewonden om Karri Bowen-Poole van te hebben Slimme speelkamers vandaag bij ons om een ​​paar vragen te beantwoorden over haar ONGELOOFLIJKE ontwerpservices ter plaatse. Naast on-site ontwerpservices in en rond NYC en CT, bieden ze ook 3 niveaus van E-Design-services voor gezinnen die buiten het gebied wonen. Ook verkopen ze hun favoriete speelkamerproducten in hun winkel @projectspeelkamers Ten slotte beloven ze dat WIJ DE MANIER VAN UW KINDEREN SPELEN ZULLEN VERANDEREN!

Op welke manieren heeft je eerdere ervaring je geholpen om Smart Playrooms te starten?

Wat mij het meest heeft geholpen bij het ontwerpen van speelruimtes voor kinderen, is mijn expertise als opvoeder (ik heb een masterdiploma in onderwijs) en mijn ervaringen als zowel onderwijzeres als moeders. Om speelkamers voor kinderen te ontwerpen, is het essentieel om een ​​volledig begrip te hebben van de ontwikkeling van kinderen en echt te begrijpen welke activiteiten kinderen boeien, motiveren en uitdagen.

Was je verrast om zoveel telefoontjes te krijgen op je eerste advertentie in de krant?

Carrie: Ja! Ik was zo blij verrast dat ik relatief makkelijk mijn eerste klant kon krijgen. Er was duidelijk een behoefte/interesse van ouders en niemand bood op dat moment ontwerp- of organisatiediensten aan die specifiek waren voor de speelkamer. Ik begon het bedrijf voor het ontwerpen van speelkamers!

Hoe heeft het creëren van deze slimme speelkamers je leven vervuld?

Karri: Het is mijn levensmissie geweest om de manier waarop kinderen spelen en leren te veranderen, en daarom ben ik in de eerste plaats les gaan geven. Mijn leraar uit de vijfde klas inspireerde me op zoveel manieren en heeft mijn leven echt veranderd en ik wilde altijd die leraar zijn voor andere kinderen. Door leraar te worden, kreeg ik de kans om studenten aan te moedigen om van leren te houden en om hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te helpen vormen.

Is het ingewikkeld om met zoveel mensen met verschillende smaken te werken?

Karri: De meeste ouders zijn een beetje verbijsterd over wat ze in de speelkamer moeten zetten. Het meeste speelgoed staat langs de muren opgesteld en er is overal zoveel spul. Hoewel klanten een specifieke smaak hebben, merk ik dat ze echt geïnteresseerd zijn in het aanbieden van ontwikkelingsgerichte en schermvrije activiteiten en organisatiesystemen die echt goed werken. Dit is waar ik het beste in ben.

Wat is je favoriete ontwerp geweest?

Karri: Mijn favoriete ontwerp was mijn op Montessori geïnspireerde, rommelvrije, neutrale speelkamer in Soho die ik voor twee jonge kinderen heb ontworpen. Ik hou echt van het ontwerpen van neutrale kamers die minimalistisch zijn. Ik ben zelf echt een complete minimalist en mijn hele huis is grijs en wit.

Wat trok je aan in het idee van Smart Playrooms?

Karri: Het idee van Smart Playrooms kwam midden in de nacht bij me op, toen ik aan het brainstormen was over andere manieren om al mijn onderwijs- en onderwijservaring buiten het traditionele klaslokaal te gebruiken. Ik ben de vernieuwer van de term “Educational Design” en ben echt begonnen met het ontwerpen van speelkamers vanuit het standpunt van een opvoeder en inclusief uitdagende fysieke speelruimtes voor kinderen binnen, zoals klimrekken en rotswanden, enz.

Wat is de grootste uitdaging in deze ontwerpen?

Karri: De grootste uitdaging is om te beslissen welke activiteiten het meest geschikt zijn voor de kinderen en hoe je de ruimte het beste kunt gebruiken. Ook in de kelder worden we vaak geconfronteerd met uitdagende obstakels zoals lage plafonds, minimale verlichting etc…

Was er een grote leercurve toen je begon? JA! Ik begon Smart Playrooms met de nadruk op de organisatie van het speelgoed, de opslag en hoe de kinderen speelden. Toen ik begon, deed ik echt niets aan constructie. Tegenwoordig omvat elke ontwerptaak ​​een soort constructie of ondersteuning of maatwerk en vereist zoveel meer tijd en denkwerk en de voltooiing van de projecten duurt veel langer. Maar jongen, deze ruimtes zijn transformerend en echt levensveranderend!

Is er iets dat mensen moeten weten die Smart Playrooms overwegen?

Karri: Ons doel bij Smart Playrooms is om kindgerichte ontwerpen te creëren die zijn aangepast aan de leeftijden en interesses van de kinderen. We combineren interieurontwerpprincipes en functioneel organisatiesysteem altijd met een volledig begrip van de ontwikkeling van kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *