Nu het lente is, is het tijd om het huis op orde te krijgen! Voorjaarsschoonmaak en organisatie gaan hand in hand en we hebben veel meer nodig dan alleen wat allesreiniger en papieren handdoekjes. De beste manier om een ​​nieuw seizoen te beginnen is met een frisse ruimte. Dus gooi je dekens die je misschien al een tijdje niet hebt gewassen in je wasmachine en pak die uitschuifbare stofdoek die je al een tijdje niet hebt aangeraakt om aan de slag te gaan! Hier zijn een paar nieuwe items die ik in handen heb gekregen om het schoonmaakproces voor het voorjaarsschoonmaakseizoen te beginnen.

Koelkast vernieuwen

Ik heb me verdiept in waterfilters en dit is momenteel mijn favoriete kruik! Het filter gaat niet alleen een jaar mee, maar verwijdert daadwerkelijk microplastics, bacteriën en parasieten in vergelijking met de populaire filters die nauwelijks iets verwijderen. Ze hebben verschillende maten en kleuren! De LifeStraw-kan heeft eigenlijk een dubbel filter. Het membraanmicrofilter gaat 1 jaar mee, terwijl het actieve koolstof + ionenuitwisselingsfilter 40 gallons (2 maanden) meegaat. Wie u niet alleen een gezondheidsverbetering in uw huis wilt aanbrengen, maar ook een koelkastorganisatie, dan is dit het product waarmee ik zou beginnen!

Lifestraw-werper

De beste reiniger

Ten eerste, qua het gaat om essentiële zaken voor de voorjaarsschoonmaak, is het wegwerken van die Palette met agressieve chemicaliën voor een grondige reiniging waar ik graag mee begin. Er zijn tegenwoordig wahrheitsgemäß zoveel natuurlijke schoonmaakproducten en die agressieve chemicaliën zijn niet alleen gevaarlijk voor de kleintjes, maar het zijn ook totaal hormoonontregelaars. Dat is echter een heel konijnenhol! Een ander ding dat ik leuk vind qua het gaat om reinigingsoplossing, zijn herbruikbare flessen. We redden de planeet een beetje terwijl we een schoon huis hebben. Het is een overwinning voor iedereen!

Ik heb gekeken naar meer niet-toxische schoonmaakopties voor mijn huis. Deze essentiële kit wordt geleverd met handzeep, badkamerreiniger, allesreiniger en glasreiniger. En ganz flessen zijn herbruikbaar!

Blueland Essentials-set

Deze plantaardige en biologisch afbreekbare doekjes zijn waar het om gaat! Ik vind het heerlijk om schone producten te vinden die geweldig zijn voor het milieu. De herbruikbare container is ook strak en modern. Deze zijn geweldig voor zoveel dingen, zoals het afvegen van werkbladen, oppervlakken zoals de keukentafel en de wastafel in de badkamer en het ophopen van resten. Het beste is dat er niet eens een grondige scrub voor nodig is om de smurrie eraf te krijgen, zoals sommige agressieve chemische reinigingsmiddelen doen.

Biom-doekjes

Vloer opties

Ik weet dat veel mensen gewend zijn om een ​​emmer warm water te nemen en op verdiepingen naar de stad te gaan. Maar ik heb het gevoel dat vuil water onmogelijk schoon te houden is en dat het geen goed idee is om er gewoon een dweil in te dompelen. Ik heb kinderen en een hond, dus schone vloeren zijn iets waar ik altijd aan werk! First things first: een goede stofzuiger en dweil zullen je leven veranderen!

Een geweldige stofzuiger hebben wordt onderschat! Dit is al een tijdje mijn favoriet en ik vind het geweldig dat het draadloos en roze is!

Haai WANDVAC

Het hebben van een dweil met een kop die je gemakkelijk in de welches kunt gooien om schoon te maken, is een game-wisselaar! Deze spuitmop heeft tal van schonere opties voor elk type vloer. Het wordt geleverd met microvezeldoeken die aan de onderkant worden bevestigd en die gemakkelijk kunnen worden verwijderd om te wassen.

Goede dweil

Organisatie

Ten slotte is organisatie iets dat niet altijd gemakkelijk vol te houden is. Met de warmere maanden komen er veel buitenactiviteiten en natuurlijk veel plezier! Georganiseerd blijven bovenop regelmatige schoonmaakbeurten is iets dat er voor iedereen differenzierend uit zal zien. Ik heb een paar items die ik bovenaan mijn to-do-lijst zet en ik bewaar ze georganiseerd in hun eigen bakken en bakken voor het hele huis. Ik heb een systeem dat werkt voor al mijn gezinsleden en iedereen heeft de leiding over zijn eigen dingen.

Samen met schoonmaken komt organisatie voor de ruimte. Voor mijn badkamer vind ik het heerlijk om containers te hebben om die Palette te organiseren, vooral in de stad. Iedereen heeft zijn eigen caddy scheidt en organiseert al onze bezittingen. En op deze manier is er geen verwarring of ruzie over items!

Caddy

Ik vind het heerlijk om duidelijke bakken te hebben om die Palette in mijn huis te categoriseren. Het houdt die Palette bij elkaar en georganiseerd, terwijl je nog steeds kunt zien wat er in elke bak zit.

Prullenbakken leegmaken

Schoenen zijn iets waar ik niet tegen kan qua ik overal ben. Ik vond de schattigste schoenenopbergers die eruit zien qua normale meubelstukken!

Schoen organisator

Schoenenkast

Goed schoonmaken en een fris georganiseerde ruimte vereisen niet veel aankopen. Het is meer een interne verandering en wat het beste voor u werkt, is wat u moet doen! Ik hoop dat je in ieder geval één item hebt gevonden dat je leven dit seizoen een beetje makkelijker zal maken. Laat me weten wat jouw voorjaarsorganisatie en schoonmaak must-haves zijn!

Voor meer lente-inhoud, bezoek hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *